Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
        Medlemskap   Historie   Optimal Opel   Lokalavdelinger   Rabattavtaler   Nedlastinger    
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Historien om Opel Motorsport Club:

Klubben ble dannet av Johan Sand og Espen Karlsen i Oslo 4.10.1997. Vi hadde da vært med i Svenska GSi Klubben i mange år og følte behovet for en tilsvarende klubb i Norge. Vi ville dog gjøre den åpen for absolutt alle Opel-eiere, samt prøve å holde en sportslig profil på det hele (banetreff, autoslalåm og gokartkjøring). Fra før av finnes det jo en annen Opel-klubb i Norge, men vi følte at den ikke tilfredsstilte vår profil. Så da var vi i gang!

Veksten var langsom i begynnelsen, og vi fikk en del medlemmer gjennom vår hjemmeside på Internett. I april -98 var vi oppe i ca. 50 medlemmer, og etter en hektisk Opelsesong nådde vi 200 medlemmer i løpet av oktober -98. Så gikk vi inn i vinterhalvåret og videreutviklet vår hjemmeside med tanke på å gjøre innmelding og kjøp av klubbeffekter enklere. I April -99 hadde vi ca. 350 medlemmer.

Deretter begynte en intens vekstperiode, med klubbstands under Gatebil '99 i Østfold - og Ekeberghallen, banekjøring på Vålerbanen, tur til Opelregisterets treff i Seljord, hvor mange av våre medlemmer dukket opp. I en periode var vi rundt 2000 medlemmer og veksten var formidabel. Klubben fyllte virkelig opp et tomrom blant Opel-intereseerte i Norge, det er det ingen som helst tvil om. Dessverre har OMC i likhet med veldig mange andre merkeklubber blitt påvirket av hvordan sosiale medier med gratis-grupper påvirker medlemsmassen. Vi varierer nå mellom 3-400 medlemmer gjennom året.


Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 07:18.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008