Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Neste Treff

2/5 - 2/5-2020

Vårmønstring 2020
Sted: Bertel O Steen Lørenskog

Mer info her
 

Clubshop!
 
Besøk vår clubshop
 

- | 7. May 2011, 17:51
5 års garanti


Kjeller: Opel Norge innfører 5 års garanti på alle biler som er registrert etter 1. januar 2011. Garantien omfatter alle vare- og personbiler og gjelder inntil 100 000 kilometer.


– Sammen med Opels Prisgaranti tilbyr vi nå våre kunder et av markedets beste servicetilbud, sier administrerende direktør i Opel Norge, Peter Nikell.


– Vi har våre kunder i fokus og vil tilby dem markedets beste service. Derfor innfører vi nå 5 års garanti på alle våre person- og varebiler som er registrert etter 1. januar 2011. Nylig innførte vi vår såkalte Opel Prisgaranti som sikrer at våre kunder alltid får det beste tilbudet fra våre autoriserte Opel-verksteder. Sammen med 5 års garantien mener jeg nå at vi kan tilby våre kunder et av markedets beste servicetilbud, sier administrerende direktør i Opel Norge , Peter Nikell.

 


– Den utvidede garantien vil gjelde alle biler registrert i Norge f.o.m. 1. januar 2011, og har samme omfang som den tidligere tre års garantien.


– For oss i Opel er det kunden som er viktigst. Kjøper man en Opel skal man få god service i alle ledd. Vår prisgaranti gir kunden trygghet på reparasjoner og pris gjennom hele eierskapet. Ved nå å innføre 5 års garantien, skaper vi ytterligere trygghet for at kunden skal kunne oppleve at de har tatt et smart valg når de kjøper Opel, sier Nikell.


– Opel har flere ganger nådd helt til topps for kvalitet på sine produkter. Blant annet ble Corsa utropt til vinner med lavest feilprosent av alle biler av tyske DEKRA i 2010. DEKRA er Europas ledende tekniske organisasjon og arbeider for sikkerhet og mobilitet.


Peter Nikell understreker at 5 års garantien også gjelder varebiler. – Dette er en viktig kundegruppe for oss og det viser vi ved at garantien selvsagt også gjelder denne kundegruppen, avslutter han.

 

 

 


Spør din Opel-forhandler om mer detaljerte vilkår og betingelser for Opel-garantien.

 

Kilde: Opel Norge


Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 13:11.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008