Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Neste Treff

21/7 - 21/7-2018

OMC+FCN Rudskogen 2018
Sted: Rudskogen

Mer info her
 

Clubshop!
 
Besøk vår clubshop
 

- | 30. May 2010, 23:22
Nye Opel Meriva vant sin første designpris

Den nye Opel Meriva fortsetter suksessen til sine søstermodeller Insignia og Astra og har allerede mottatt sin første pris, den tyske AUTO BILD designpris 2010, i kategorien for flerbruksbiler/varebiler/firehjulstrekkere.


 

 

Nykommeren viderefører Opels prisvinnende designspråk – skulpturell kunst møter tysk presisjon – som ble introdusert med Insignia i 2008 og Astra i fjor. I tillegg til uttrykksfullt design tilbyr Meriva innovative funksjoner som baksetesystemet FlexSpace, de bakhengslede FlexDoors og oppbevaringssystemet FlexRail i kupeen.

 

 

 


Meriva vant prisen i konkurranse med 16 andre modeller i sin klasse etter en undersøkelse som omfattet 100 000 forbrukere.

 

 


– Denne designprisen viser enda en gang at vi har truffet publikums smak, denne gang med Merivas innovative, sporty og elegante design, sier Mark Adams, visepresident Opel/Vauxhall Design. – Det faktum at kundene selv stemte og erklærte Meriva for sin favoritt gjør denne prisen ekstra velkommen. Vi er veldig stolte over det faktum at Meriva er en suksess, og er trygge på at vi vil overgå kundenes forventninger med vår nye, lille flerbruksbil.


Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 22:50.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008