Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Neste Treff

2/5 - 2/5-2020

Vårmønstring 2020
Sted: Bertel O Steen Lørenskog

Mer info her
 

Clubshop!
 
Besøk vår clubshop
 

- | 17. Mar 2007, 19:42
Nytt forum
Vi er stolte av å endelig kunne presentere et helt nytt forum, som er integrert med vårt nye design.

Vi håper dere blir fornøyd med funksjonene det nye forumet kan tilby, og vi ønsker å bygge videre på dette forumet for å følge deres ønsker med tanke på funksjoner og brukervennlighet. Det er mye nytt i dette forumet, bruk gjerne litt tid på å bli kjent med alt.

Det mange av dere vil sette mest pris på, er muligheten for å vedlegge bilder til en post, uten bruk av photobucket e.l.. Bildene blir automatisk laget til riktig størrelse. Det samme med avatarer, disse får størrelsen automatisk endret.

Men, husk også at dette forumet også er nytt for oss i styret, og vi trenger litt tid for å få alt på stell. Samtidig ønsker vi at dere som brukere gir oss tilbakemelding på feil dere finner i forumet, helst på e-post til thomas@opelmotorsport.com.


OBS: Fra starten av kommer vi til å prøve oss med litt "snille" instillinger på forumet. Blandt annet kan dere som brukere nå bruke farger, større tekst, osv i innlegg, sammen med noen andre ting. Hensikten med dette er at dere som brukere selv får bestemme hvor strenge vi skal være, blir noe av dette misbrukt - så blir mulighetene fjernet.

For eksempel vil "gyldig" bruk av farger, større tekst osv være å lage et bedre oppsett i lange innlegg, for eksempel en garasjetråd.

Misbruk VIL føre til strengere regler.


Vi ønsker dere lykke til med det nye forumet!!

For styret,

Thomas Løvdahl
Webansvarlig

Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 13:14.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008