Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Neste Treff

2/5 - 2/5-2020

Vårmønstring 2020
Sted: Bertel O Steen Lørenskog

Mer info her
 

Clubshop!
 
Besøk vår clubshop
 

- | 19. Mar 2017, 12:17
Nye Insignia Sport Tourer

STØRRE OG MER SPORTSLIG: NYE INSIGNIA SPORTS TOURER

06.feb.2017

Opel Insignia Sports Tourer presenteres i Genève på den internasjonale bilutstillingen i begynnelsen av mars. Den kombinerer langt mer plass med sportslige kjøreegenskaper, det siste innenfor teknologi og et design som følger opp de lekre linjene til femdørs-coupeen Grand Sport.

 

Til tross for at nye Insignia strekker seg mot klassen over, sørger utstrakt bruk av lettvektsmaterialer og smarte løsninger til vektreduksjon på så mye som 200 kilo.

 

Andre generasjon Insignia Sports Tourer kommer med et bagasjerom på opptil 1640 liter, 100 liter mer enn forgjengeren. Med en økning av akselavstanden på 9,2 centimeter er det også blitt bedre plass til fører og passasjerer. Ikke minst i baksetet har nye Insignia vokst i alle retninger, noe som i tillegg til varme i setene, bidrar til økt komfort.

 

Nye Opel Insignia Sports Tourer blir tilgjengelig med siste generasjon FlexRide. Dette systemet sørger for å tilpasse støtdempere, styring, girskift og gassrespons basert på tre ulike innstillinger, «Standard», «Sport» og «Tour»

 

Neste generasjon lys: Nye Insignia Sports Tourer er utstyrt med andre generasjon av Opel IntelliLux LED® matrix. Hele 16 LED-segmenter er integrert i hver av de smale frontlyktene, de til sammen 32 led-segmentene skifter lynraskt mellom ulike lysmønstre, og bidrar til økt sikkerhet på veien.

 

For best mulig lys når man kjører med fjernlys på svingete vei, har Opels ingeniører utviklet en aktiv kurvefunksjon. Avhengig av styrevinkel, vil lysintensiteten øke for de segmentene som lyser opp innsiden av svingen, for å gjøre det lettere å følge linjen.

 

I tillegg til dette sørger et dedikert LED-segment i hver frontlykt til å gi et fjernlys som rekker 400 meter foran bilen.

 

Nye Opel Insignia kommer også med head-up-display som viser informasjon om trafikkskilt, hastighet eller informasjon fra navigasjonen, slik at sjåføren kan holde øynene på veien. For enklere parkering kommer nye Insignia med 360-graders kamera, som ved hjelp av fire kamera på hver siden av bilen, sørger for å gi deg fullstendig oversikt.

 

Plass til mer: Til tross for at sitt mer sportslige utseende, er neste generasjon Insignia Sports Tourer blitt betydelig mer praktisk enn sin forgjenger. Overhenget mellom støtfangeren og bakluken er kraftig redusert, noe som også bidrar til enklere inn- og utlasting.

 

Innvendig har bredden mellom hjulbuene økt, noe som gjør det enklere å plassere større gjenstander som for eksempel et hundebur. Det samme gjelder lengden på lasterommet, som har økt med nesten 10 centimeter til rett over to meter med baksetene lagt ned. Det gir nye Insignia Sports Tourer 100 liter større bagasjerom enn forgjengeren.

 

For enkelt å utnytte lastekapasiteten i nye Insignia Sports Tourer er baksetet delt 40/20/40 – og kan enkelt legges ned bare ved å trykke på en knapp i bagasjerommet.

 

Bakluken åpnes eller lukkes enkelt med en sparkebevegelse under støtfangeren, slik vi kjenner det fra nye Astra Sports Tourer.

 

Tar oppkobling og servicenivå ett steg videre: På plass i det moderne førerorienterte interiøret sitter man lavere enn tidligere. Foran sitter man i siste generasjon ergonomiske AGR-seter med elektrisk justerbare sidevanger, massasje og ventilasjon.

 

Sentralt i midtkonsollen sitter en stor rammeløs skjerm med siste versjon av Opel IntelliLink, som sømløst integrerer smarttelefonen din mot Apple CarPlay eller Android Auto.

 

I tillegg er selvsagt nye Insignia, som resten av Opels modeller, utstyrt med Opel OnStar, et system som allerede leverer tjenester fra automatisk varsling ved ulykke, til diagnose og hjelp til å finne ditt neste reisemål.

 

Gjennom lanseringen av nye Insignia tar Opel OnStar ett steg videre. Nå kan din personlige rådgiver på veien også hjelpe deg med å både finne og bestille hotell, eller finne en ledig parkeringsplass.


Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 14:56.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008