Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Neste Treff

2/5 - 2/5-2020

Vårmønstring 2020
Sted: Bertel O Steen Lørenskog

Mer info her
 

Clubshop!
 
Besøk vår clubshop
 

- | 7. Feb 2017, 18:40
OPEL CROSSLAND X

OPEL CROSSLAND X: TØFF I BYEN – SMART PÅ LANDET

18.jan.2017

Opel CROSSLAND X

Skarp og kompakt utvendig kombinert med god plass og fleksible løsninger innvendig. Legg til to-farget lakk og et utseende som kombinerer en tøff SUV med en smart bybil – da får du nye Opel Crossland X.

Som det andre medlemmet av X-familien, tar Crossland X plass ved siden av nye Mokka X, mens storebror Grandland X vil bli lansert senere i år.

Crossland er en av 7 nye biler i 2017, og kombinerer det beste fra to klasser: Tøft utseende som en SUV kombinert med det du trenger i en smart og fleksibel bil til hverdagsbruk.

 

Med sin lengde på 421 centimeter, er nye Crossland X 16 centimeter kortere enn Opel Astra, til gjengjeld er den 10 centimeter høyere. Dette gjør at alle i bilen nyter godt av en mer oppreist sittestilling som gir god oversikt og plass. For de som ønsker ytterligere romfølelse kommer også Crossland X med panorama glasstak.

Opel CROSSLAND X

Sikkerhet for alle: Nykommeren leverer også godt når det gjelder å gjøre kjøringen både tryggere, enklere og mer komfortabel. Crossland X kommer med LED AFL (Adaptive Forward Lighting), ryggekamera med panoramafunksjon, avansert parkeringsassistent, kollisjonsvarsling med fotgjengeroppdagelse og automatisk nødbrems. I tillegg har den også et system som registrerer om føreren blir søvnig, automatisk filholderassistent, skiltgjenkjenning og blindsonevarsling.

 

Nye Crossland X har som alle Opel-modeller meget gode tilkoblingsmuligheter med støtte for Apple CarPlay og Android Auto i tillegg til Opel OnStar – din personlige rådgiver på veien.

 

I tillegg til klasseledende utstyr får Crossland X selvsagt svært moderne og effektive drivlinjer.

 

Opel CROSSLAND X

Klasseledende på plass: Forsetene i Crossland X er klasseledende, med AGR-sertifisering sitter du svært godt selv på lange turer. Bagasjeplassen er 410 liter med baksetene i vanlig posisjon. I tillegg kan baksetepassasjerene regulere setet 15 centimeter i lengderetning, noe som gjør at man kan velge mer beinplass i baksetet, eller mer plass til bagasje. Med setene i fremste posisjon økes bagasjeplassen til klasseledende 520 liter.

 

- Etterspørselen etter små SUVer og crossovermodeller øker betydelig. Crossland X kombinerer det tøffe fra SUVen med smarte praktiske løsninger og svært gode tilkoblingsmuligheter, sier CEO for Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann.

 

Opel CROSSLAND X

Tydelig design: Nye Opel Crossland X viser tydelige familielikheten med resten av modellene, og linjene fra Opel-blitsen midt i grillen fortsetter ut i lyktene der de ender i den gjenkjennelige doble vingen som dannes av LED-kjørelyset.

 

Opel Crossland X er 421,2 centimeter lang, har en bredde på 176,5 centimeter og en høyde på 159 centimeter. Det «flytende taket» viser klart slektskap til Opel Adam – og på samme måte som for Opels minstemann, kan kunden velge mellom ulike takfarger på Crossland X.

 

Også innvendig følger Crossland X designfilosofien som Opel har utviklet gjennom de siste årene. Instrumentene og midtkonsoll er tydelig rettet mot føreren, som også har god kontroll over infotainmentsystemet via en 8-tommers berøringsskjerm.


Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 14:26.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008