Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Neste Treff

2/5 - 2/5-2020

Vårmønstring 2020
Sted: Bertel O Steen Lørenskog

Mer info her
 

Clubshop!
 
Besøk vår clubshop
 

- | 18. Dec 2016, 11:25
OPEL AMPERA-E

OPEL AMPERA-E FRA KRONER 289.900

14.des.2016

Få uker etter at Opel Ampera-e for første gang ble avduket i Norge, er pris og utstyr på plass for Opels revolusjonerende elbil.

Norge er det første landet hvor Opel Ampera-e lanseres, og i utstyrsnivå Premium får den en startpris på 289.900 kroner.

Med en rekkevidde på over 500 kilometer (NEDC), vil Opel Ampera-e gjøre elbil tilgjengelig for langt flere enn tidligere.

Enorm interesse: Helt fra den dagen de første bildene av Opel Ampera-e ble vist, har interessen for bilen vært svært stor. Kunder har møtt opp i butikken for å sikre seg bil, dette til tross for at hverken pris, utstyrsnivåer eller leveringstid har vært kjent.

- Forhåndssalget av Ampera-e startet uvanlig tidlig, nesten ett år før lansering. Vi forstår at mange har ventet utålmodig, og gleder oss stort over den fantastiske mottagelsen bilen har fått. Vi bestemte vi oss tidlig for å organisere en nasjonal bestillingsliste for å sørge for at kundene får bilen i den rekkefølgen de har blitt bestilt, sier administrerende direktør i Opel Norge, Bernt G. Jessen.

Offisiell salgsstart er fremskyndet, og Norge er det landet i Europa der Ampera-e først introduseres. Sammen med hele Opel-organisasjonen ser han frem til at de første kundene får bilen sin i juni 2017.

- Produksjonen planlegges og tildeles måned for måned og uke for uke, og vi forventer at alle som per 13. desember har bestilt bil kan regne med at den vil bli produsert i 2017, sier Jessen.

Svært godt utstyrt: Når Opel Ampera-e lanseres i Norge, vil den leveres i én velutstyrt utgave: Opel Ampera-e Premium.

I tillegg til klassens største batteri på 60 kWt, som gir over 500 kilometer rekkevidde (NEDC) - og nok plass til fem personer, får du standardutstyr som 17-tommers lettmetallfelger, oppvarmet skinnratt, elektronisk klimaanlegg, IntelliLink infotainment med 10.2-tommers berøringsskjerm, regnsensor, Opel OnStar og Bi-Xenon hovedlys.

Ampera-e kommer også standard med Opel Eye, som støtter aktiv filholderassistent, automatisk fjernlysassistent, automatisk frontkollisjonsbrems med fotgjengeroppdagelse, og frontkollisjonsvarsling med LED head-up i frontrute.

De som ønsker noe ekstra, kan velge mellom to utstyrspakker

Komfortpakke som inneholder blant annet perforerte skinnseter, Bose® lydanlegg og varme i baksetet.

Førerassistentpakke har trafikkskiltgjenkjenning, avstandsindikator til bilen foran, samt blindsone- og filskiftvarsling. I tillegg består denne pakken av en avansert parkeringsassistent og ryggekamera.

En fullt utstyrt Ampera-e med begge utstyrspakker, vil koste 319.700 kroner.

Naturlig å velge Norge: - Vi har vært klar over at produksjonsvolumet fra start ville være begrenset. Derfor har vi valgt å introdusere Ampera-e i land der infrastrukturen for elbil allerede er på plass, eller som har vist et klart ønske om å bli ledende på elektrisk mobilitet. Det betyr at vi vil introdusere bilen i Norge først. Deretter følger Tyskland, Nederland, Frankrike og Sveits. Vi er imidlertid fleksible, og kan legge til land, eller endre rekkefølgen om situasjonen skulle endre seg, sier Peter Christian Küspert, visepresident for salg og servicemarked i Opel Group.

Klasseledende: Opel Ampera-e redefinerer elektrisk mobilitet, med en rekkevidde på over 500 kilometer (NEDC), noe som er 100 kilometer lenger enn nærmeste nåværende konkurrent. Forspranget understrekes av en rekkevidde etter WLTP (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure), på mer enn 380 kilometer. Faktisk rekkevidde til hverdags, vil selvsagt variere med kjørestil, utetemperatur og hva slags veier du kjører på.

Opel Ampera-e kan hurtiglades med 50 kW DC, noe som vil gi omtrent 150 kilometer rekkevidde på 30 minutter.


Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 14:21.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008