Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Neste Treff

2/5 - 2/5-2020

Vårmønstring 2020
Sted: Bertel O Steen Lørenskog

Mer info her
 

Clubshop!
 
Besøk vår clubshop
 

- | 18. Dec 2016, 11:14
OPEL CROSSLAND X

OPEL-FAMILIEN VOKSER: OPEL CROSSLAND X

07.nov.2016

Opel har allerede stor suksess med sin kompakt-SUV, MOKKA X – en bil som allerede er solgt i over 600.000 eksemplarer i hele Europa. Neste år får den selskap av helt nye Opel Crossland X.

I tillegg markerer Crossland X starten på en modelloffensiv som Opel kaller «7 i 17», som er en del av storsatsingen som inneholder 29 nye modeller fra 2016 til 2020.

Når Opel nå tar steget inn i et nytt segment blir navnet spennende og annerledes, en perfekt match til bilens karakter.

TØFF I BYEN – TØFF PÅ LANDET: - Kundene ønsker seg biler som appellerer til følelsene, også i B-segmentet. Vi imøtekommer alle forventningene med Crossland X, en bil som kombinerer et spennende design med å bringe SUV-ens egenskaper inn i en urban livsstil. Livlig og lettkjørt i byen, samtidig som den leverer komfort på langkjøring, sier markedssjef i Opel Group, Tina Müller.

Siden 2010 har salget av SUVer og CUVer femdoblet seg i Europa. Opel Crossland X vil være et friskt pust i dette segmentet, og bidra til fortsatt vekst for Opel.

Crossland X er først ut av to nye crossovere i 2017, og legger dermed enda et segment til et modellutvalg som nå strekker seg fra ADAM til Insignia og Zafira.

SYV NYE I 17: Opel viste sin nye elektriske Ampera-e på bilutstillingen i Paris, med en rekkevidde på over 500 kilometer, gjør den elektrisk mobilitet mer tilgjengelig for mange flere.

Forrige uke ble den første informasjonen om Opel Insignia Grand Sport sluppet, en bil som vil få følge av en helt ny Opel Insignia Sports Tourer, og en Opel Insignia Country Tourer.

For den som trenger mer plass, vil Opel Vivaro komme i en ny personbilutgave som gir økt komfort og fleksibilitet.

I tillegg vil Opel Crossland X, høsten 2017 få selskap av en helt ny crossover i C-segmentet, som bidrar til å gjøre Opel-familien enda mer komplett.


Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 13:48.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008