Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Neste Treff

2/5 - 2/5-2020

Vårmønstring 2020
Sted: Bertel O Steen Lørenskog

Mer info her
 

Clubshop!
 
Besøk vår clubshop
 

- | 9. Mar 2016, 10:55
OPEL ASTRA ER «ÅRETS BIL 2016»

01.mar.2016

Opel Astra er «Årets bil 2016»

Prestisjepris til Opels nye kompakte stjerne i Genève.

 

Opel Astra er «Årets bil 2016». Det ble klart da stemmene fra juryen, bestående av 58 biljournalister fra 22 land, ble offentliggjort mandag ettermiddag. Nye Astra gikk av tok seieren med 309 poeng, foran Volvo XC90 med 294 og Mazda MX5 med 202.

 

Trofeet som bekrefter seieren, ble overlevert til Opels CEO, Dr. Karl-Thomas Neumann av presidenten i Årets Bil-jury, Håkan Matson, kvelden før den første pressedagen på den 86. internasjonale bilutstillingen i Genève

 

Astra sto igjen som vinneren, etter at totalt 40 nye biler var redusert til syv foran den endelige finalen.

 

EN STOR ÆRE: - Nye Astra representerer en ny tid for Opel, og seieren i «Årets bil», viser at vi er på rett spor. Det er en stor ære for oss å motta en slik prestisjetung pris fra ledende motorjournalister, sa Dr. Karl-Thomas Neumann.

 

Det er tredje gang på åtte år at Opel henter hjem tittelen «Årets bil» for en av sine nye modeller. Nye Astra har allerede vunnet flere priser, som «SAFETYBEST 2015» og «2015 Golden Steering Wheel» bare siden i høst. Den scoret også full pott med fem stjerner i kollisjonstesten til Euro NCAP.

 

STRÅLENDE MOTTATT I NORGE: - Tilbakemeldingene vi har fått av kunder, forhandlere og presse i Norge viser at vi har gjort mye riktig i introduksjonen av nye Opel Astra. Gjennom å gjøre utstyr du tidligere bare har fått i langt dyrere biler, tilgjengelig for folk flest, viser vi tydelig hvorfor vi sier «Mer Opel – mer premium», sier administrerende direktør i Opel Norge, Bernt G. Jessen.

 

Både 5-dørsutgaven, og Sports Tourer er bygget på en helt ny lettvektsplattform og har de absolutt nyeste motorene, både på diesel- og bensinsiden. «Årets bil» er også lastet med utstyr som bidrar til mer sikkerhet og komfort, som IntelliLux LED Matrix-lys, AGR-seter og det nyeste innfor tilkobling mot smarttelefoner.

 

«Årets bil» ble stiftet i 1964. Med årets seier, kan Opel sette sin femte pris i skapet. Kadett E, var den første bilen fra Rüsselsheim som vant, 1985. To år senere var det Omega A som kunne smykke seg med tittelen.

 

De siste årene har Opel stått igjen på toppen to ganger, med Insignia i 2009 og Ampera i 2012.

 

opel.no


Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 15:26.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008