Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Neste Treff

2/5 - 2/5-2020

Vårmønstring 2020
Sted: Bertel O Steen Lørenskog

Mer info her
 

Clubshop!
 
Besøk vår clubshop
 

- | 25. Feb 2016, 20:22
KLAR FOR GENÈVE: NYE OPEL MOKKA.

KLAR FOR GENÈVE: NYE OPEL MOKKA.

04.feb.2016

Opel Nyheter - Klar for Genève: Nye Opel Mokka X

Når nye Opel Mokka X vises på bilutstillingen i Genève, første uken i mars, bygger den videre på suksessen Mokka har hatt siden lanseringen i 2012. Over 500.000 Mokka er bestilt, eller levert, til kunder i Europa. Nå er det klart for neste steg.

Når bilen lanseres sent på høsten 2016, har den fått et helt nytt og friskere eksteriørdesign, nytt interiør og et klasseledende infotainmentsystem.

Ved siden av den nye generasjonen med 1,6-liters stillegående dieselmotorer, vil også Mokka X bli utstyrt med den nye generasjonen 1,4-liters Direct Injection Turbo bensinmotor, nå i kombinasjon med automatgir, start/stopp og firehjulsdrift.

Opel Nyheter - Klar for Genève: Nye Opel Mokka X

Klar for tøffe utfordringer:

Mokka har spilt en viktig rolle i Opels comeback de siste årene. Den kompakte SUVen, har rekruttert mange nye kunder, som har satt pris på kombinasjonen av en design som kombinerer det tøffe sportslige, med gode kjøreegenskaper også på dårlige veier.

Nye Mokka X blir den første modellen som bærer bokstaven «X» på bakluken, for å vise at det er en bil som gjerne tar utfordringene med tøffere og mer utfordrende kjøreforhold, enn mer tradisjonelle modeller.

Eksteriørdesignet på nye Mokka X er tøffere. Den nye fronten tydeliggjør slektskapet med resten av Opels nye design, med den vingeformede horisontale grillen, og den tydelige doble vingen som skapes av LED-kjørelys.

Fronten er blitt renere og mer elegant. Det gjør at Mokka X fremstår som bredere og mer maskulin. Også bak på bilen, har den fått renere design og den doble vingen i baklysene vises tydelig i mørket – baklys som nå også blir tilgjengelige med LED-teknologi.

Langs sidene beholder Mokka X sin karakteristiske «blade», som er med på å understreke det kraftfulle. Sammen med nye farger som «Amber Orange» og «Absolute Red» vil Mokka X synes godt på veien.

Opel Nyheter - Klar for Genève: Nye Opel Mokka X

Alltid oppkoblet:

På plass bak rattet i nye Mokka X møtes du av et helt nytt interiør. Dashbordet har klare likhetstrekk med det du kjenner fra nye Astra.

Instrumentpanelet har fått en mer horisontal layout. Det gir et renere og tydeligere førermiljø som står godt til resten av det skarpere og mer presise uttrykket som preger Mokka X.

Midtkonsollen er bygget rundt nye 7- og 8-tommers berøringsskjermer, lastet med den nyeste generasjonen IntelliLink infotainment. Seneste generasjon IntelliLink støtter både Apple CarPlay og Android Auto for speiling av innholdet på din smarttelefon.

I tillegg til å være klasseledende på oppkobling, kan også Mokka X hevde å være en av de mest komfortable. Som for de fleste Opel-modeller, er Mokka X tilgjengelig med de prisbelønte ergonomiske AGR-seter, som gjør selv de lengste kjøreturer komfortable.

Mokka X får ytterligere en komfortfunksjon, gjennom nøkkelfri åpning og start.

Opel  Nyheter - Klar for Genève: Nye Opel Mokka X

Bensin, automat og firehjulsdrift:

I tillegg til den nye generasjonen 1,6-liters dieselmotor med 110 hestekrefter (81 kW) og 136 hestekrefter (100 kW) får nå Opels kompakte SUV en helt ny bensinmotor.

Den nye generasjonen 1,4-liters Direct Injection Turbo har nylig debutert i nye Astra. I Mokka X kommer den svært effektive motoren på 152 hestekrefter (112 kW) nå i kombinasjon med en sekstrinns automatgirkasse og adaptiv firehjulsdrift.

Firehjulsdriften i Mokka X, med en elektromagnetisk flerplateclutch, er effektiv og smart. Når underlaget er tørt, er det forhjulene som driver (bortsett fra når du starter – da driver bilen på alle fire hjulene), noe som sørger for å holde forbruket nede. Avhengig av underlaget vil elektronikken sørge for sømløs variasjon av driften fra 100 prosent forhjulsdrift, til å fordele inntil 50 prosent av kreftene mellom de to akslene.

Opel Nyheter - Klar for Genève: Nye Opel Mokka X

Økt sikkerhet med AFL LED frontlys og siste generasjon Opel Eye:

I tillegg til firehjulsdriftsystemet, har ingeniørene hos Opel fulgt strategien med å bringe ny teknologi til folket.

Et eksempel på dette er de nye Adaptive Forward Lighting (AFL) LED frontlykter. Det nye AFL LED-lysene sørger for å tilpasse lyset avhengig av hvor, og hvordan du kjører.

Systemet har ni ulike lysmønstre og erstatter dagens BiXenon AFL. Fordelen med AFL LED er at det gir et bedre og hvitere lys, samtidig som det er ikke har noen bevegelige deler inne i lampen. Det gjør systemet både raskere, og mer presist – samtidig som det er enda mer driftssikkert over tid.

I tillegg til dette får Mokka X den nyeste generasjonen Opel Eye frontkamera, med høyere oppløsning og mer prosessorkraft, noe som bidrar til samle informasjon til en rekke førerstøttesystemer.

Opel.no


Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 15:21.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008