Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Neste Treff

2/5 - 2/5-2020

Vårmønstring 2020
Sted: Bertel O Steen Lørenskog

Mer info her
 

Clubshop!
 
Besøk vår clubshop
 

- | 30. Jul 2013, 13:42
Infotainment i nye Insignia

INFOTAINMENT I NYE OPEL INSIGNIA: INNOVATIV, INTUITIV OG INDIVIDUELL

28.jul.2013

  • Ny generasjon Infotainment med touch-Pad, stemmekontroll og fjernkontroll på rattet
  • Radikalt forenklet betjening som tilbyr flere muligheter for personalisert tilpasning
  • Infotainment-system med 8-tommers farge touch-skjerm i midtkonsollen

 

Rüsselsheim/Oslo. Nye Opel Insignia og Insignia Country Tourer – med nytt førermiljø og siste generasjon infotainment har verdenspremiere under Frankfurt Motor Show (12. – 22. september). Tre viktige kriterier stod på listen da infotainment-systemet og førermiljøet skulle utbedres: Tydelig, enkel og mer intuitiv betjening, mulighet for personlige tilpasninger av infotainment-systemet, og ikke minst maksimal komfort og sikkerhet for både fører og passasjerer.

 

“Et stort display i farger, få knapper og innovative tilkoblingsmuligheter betyr individuell mobilitet på sitt beste. Samlet gir det økt kjøreglede i den nye Opel Insignia.”

 

Tydelig og rent design av midtkonsollen forenkler betjeningen 
Midtkonsollen har en helt ny utforming, konsollen har plass til en rekke topp-moderne teknologier og funksjoner. Kontrollpanelet ble forenklet, noe som igjen forenkler betjening av både infotainment systemet og klimaanlegget.

 

Den nye generasjonen av infotainment-systemet er en del av IntelliLink familien som først ble introdusert i Opel ADAM i begynnelsen av året. Takket være den brukervennlige IntelliLink teknologien kan smarttelefoner nå bli integrert i bilen. Det nye systemet Navi 900 Touch betjenes via den 8-tommers store fargeskjermen ved touch-funksjonen. Fra startskjermbildet får man tilgang til alle viktige funksjoner samt undermenyer som radiostasjoner, sangtitler, smarttelefon-forbindelse eller 3D navigasjonskart. Alt betjenes med enten touch-skjermen, knapper på rattet, stemmekontroll eller den helt nye touch-Pad i midtkonsollen. Systemet kan lett tilpasses den enkelte brukers individuelle ønsker og behov.

 

Infotainment med touch-Pad: Fingertuppene leder an 
Den nye touch-Padden er ergonomisk integrert i midtkonsollen mellom setene og tilbyr forenklet og rask tilgang til infotainment-systemet. Den følsomme overflaten reagerer umiddelbart på berøring og kan gjenkjenne håndskrift. En lett vibrering når touch-Padden benyttes, gir signal om at ønsket handling er oppfattet uten at man behøver å ta blikket fra veien.

 

For å bevege markøren kreves kun en finger. Med to fingre kan man f.eks. veksle mellom lydkilder, mens med tre fingre kan man åpne sin favorittliste. Navigasjonssystemet har zoom-funksjon som styres på samme måte som en smarttelefon. Søk i systemet kan gjøres kun ved et tastetrykk via touch Pad f.eks. når man skal søke etter en adresse eller navn – dette er en unik funksjon som styres av fingerbevegelser i stor likhet med styringsfunksjonen til en smarttelefon og som for øyeblikket kun er tilgjengelig for Insignia. Insignias lydanlegg består av et toppmoderne Bose Sound System med opp til ni høyttalere, subwoofers og digital lydprosessor for best mulig lyd.

 

www.opel.no


Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 13:30.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008