Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Neste Treff

2/5 - 2/5-2020

Vårmønstring 2020
Sted: Bertel O Steen Lørenskog

Mer info her
 

Clubshop!
 
Besøk vår clubshop
 

- | 15. Jul 2013, 12:00
Opel Monza Concept

OPEL MONZA CONCEPT: VÅR VISJON FOR OPELS FREMTID.

08.jul.2013

  • Banebrytende konsept: Dr. Karl-Thomas Neumann deler et første glimt av IAA-studie
  • Neste generasjon av Opels designfilosofi: Evolusjon av skulpturell styling
  • «Atletisk»: Maksimal effektivisering av kjøretøyets arkitektur, drivverk og materialer
  • Moderne: Innovative løsninger for økt personlig mobilitet
  • Banebrytende: Visjonære IAA-studier fra Opel siden Experimental GT i 1965

 

Rüsselsheim/Oslo. Etter over 150 år spekket med innovasjoner introduseres nå Opel Monza Concept og vil ha verdenspremiere på Frankfurt Motor Show i september, men i dag deler Adam Opel CEO Dr. Karl-Thomas Neumann, et første glimt av dette spennende studiet. "DRIVE!2022 fremviser en tydelig strategi for Opels fremtid både som selskap og merkevare," sier Dr. Neumann. "Den dekker en rekke områder, og med tanke på fremtiden for våre modeller har vi samlet alle våre målsettinger i Opel Monza Concept. Den er vår visjon om Opels fremtid og står for våre grunnleggende verdier: Tysk ingeniørkunst og presisjon kombinert med skulpturell design og innovasjoner som er egnet til daglig bruk. Monza Concept viderefører disse elementene på en visjonær måte og uttrykker disse med frisk inspirasjon og tydelighet. Denne bilen er en studie som vil ha en innvirkning på den neste generasjonen av Opel-modeller."

 

Monza Concept: Starter den neste generasjonen av Opel-mobilitet
Monza Concept viser hva Opel-kunder kan forvente seg i fremtiden. Fokuset er på to hovedområder som vil være av øverste prioritet: effektivitet og tilkoblingsmuligheter. Monza Concept demonstrerer fremragende effektivitet gjennom sin arkitektur og bruk av materialer, så vel som i aerodynamikken og sin banebrytende drivverkløsning. Når det gjelder tilkoblingsmuligheter er tilbudet spekket av innovative løsninger og muligheter som er ytterst banebrytende i utviklingen av infotainment-systemer.

 

Designen av Opel Monza Concept er en videreutvikling av Opels designspråk.

 

Generelt sett har Opel Monza Concept et lett og atletisk utseende designet til å formidle effektivitet, spenning og kjøreglede.

 

En sporty appell av Opel-modeller har alltid vært uløselig knyttet til funksjonalitet og i denne sammenheng gir nåtidens Monza Concept en hyllest til den innflytelsesrike Opel Monza Kupe som ble bygget mellom 1978 og 1986.

 

Opel Experimental GT: Starten av visjonære IAA-studier
Den trendsettende Opel Monza Concept er den siste i rekken innenfor visjonære IAA-studier fra Opel som startet i 1965 med den spektakulære Opel Experimental GT. På den tiden var Opel den første bilprodusenten til å bygge en konseptstudie i Europa og presentere den på en bilmesse.

 

www.opel.no


Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 13:14.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008