Opel Motorsport Club
   HOVEDSIDE   INFORMASJON   FORUM   KUNNSKAPSDATABASE   GALLERI   TREFFPROGRAM   CLUBSHOP   KONTAKT KLUBBEN
Gå Tilbake   Opel Motorsport Club
 

Neste Treff

2/5 - 2/5-2020

Vårmønstring 2020
Sted: Bertel O Steen Lørenskog

Mer info her
 

Clubshop!
 
Besøk vår clubshop
 

- | 8. Jul 2013, 01:01
Interaktiv Adam

FØRSTE I SIN KLASSE:
OPEL ADAM TILBYR INTERAKTIV STEMMESTYRING

19.jun.2013

  •  Den revolusjonerende integrasjonen «Siri Eyes Free» for iPhone er nå tilgjengelig
  • Den eneste minibilen på markedet som svarer på spørsmålet: «Er vi fremme snart?»
  • Minimerer distraksjon: Internettilkobling gjennom stemmeaktivering for økt sikkerhet
  • Siri til alle: Gratis IntelliLink-oppdatering i alle ADAM-modeller produsert før juni

 

Rüsselsheim. Opel ADAM med IntelliLink infotainment-system er nå tilgjengelig med full integrasjon for Siri Eyes Free – den unike og intelligente assistenten fra Apple som hjelper deg å få ting gjort mens du kjører bare ved å stille spørsmål. Ved å bruke en knapp som er montert på rattet, kan føreren med en kompatibel iPhone1, oppdatert med iOS 6, enkelt og greit gjennomføre ulike oppgaver gjennom Siri Eyes Free, samtidig som hendene er trygt plassert på rattet.

 

Med dette har Opel og Apple tatt handsfree-funksjonen til et høyere nivå. Brukere vil blant annet merke at skjermen på deres Apple enhet ikke vil vise samtalen i tekst mens funksjonen er i bruk i bilen. Dette er et av de viktige sikkerhetstiltakene Apple og Opel iverksatte under utviklingen av integrasjonen.

 

Denne unike funksjonen er gratis og tilgjengelig i alle ADAM utstyrt med IntelliLink-systemet. Kunder som allerede eier en ADAM med IntellilLink kan også få muligheten til å benytte seg av Siri Eyes Free. Fra juli 2013 vil Opel tilby gratis software-oppdatering som aktiverer og inkluderer Siri Eyes Free-funksjonen til IntelliLink-systemet. IntelliLink-systemet oppdateres kontinuerlig gjennom hele eierskapet for å sikre at systemet i bilen er like oppdatert som på den mobile enheten. Opel ADAM-kundene kan utføre oppdateringen hos sin lokale Opel-forhandler.

 

For å komme i gang med Siri Eyes Free må du koble din Apple iOS-enhet med IntelliLink-systemet via Bluetooth og bruke aktiviseringsknappen på rattet. Siri Eyes Free kan aktiveres mens andre applikasjoner, som f.eks. BringGo kjøres i bakgrunnen. Musikk og navigasjonsfunksjoner blir automatisk satt på mute når Siri Eyes Free er i gang.

 

Siri Eyes Free kan brukes til følgende:

 

  • Ringe til kontakter på iPhone gjennom stemmeaktivering.
  • Spille valgte sanger gjennom iTunes uten å bla gjennom menyene.
  • Høre på, lage og sende en tekstmelding eller epost til et telefonnummer eller andre som er lagret under kontakter.
  • Få tilgang til kalenderen og mulighet til å legge til avtaler, lese innkommende varslinger i tillegg til konfigurering av alarm- og varslingsinnstillinger.
  • Siri kan svare på alle mulige spørsmål som f.eks. sportsoppdateringer, værmeldinger eller annet.

 

I tillegg kan kunder med FlexDock-systemet også få full uttelling for Siri Eyes Free ved å sette sin smarttelefon i holderen på dashbordet. Det er bare å plassere hvilken som helst Apple smarttelefon i holderen og Siri Eyes Free kan tilby støtte med stemmeaktivering på alle Apple applikasjoner, inkludert Apple kart. Samtidig blir iPhonen automatisk ladet.

 

Mange muligheter med ADAMs IntelliLink infotainment-system
Opels nye IntelliLink-system er kompatibelt med iPhone, iPad og iPod touch, samt Android-enheter. Det gir deg tilgang på global radio, navigasjonsappen BringGo samt Stitcher og annet. Gjennom en 7 tommers, høyoppløst, full farge, berøringsskjerm med Bluetooth eller USB-kontakt, kobles smarttelefonen til IntelliLink.

 

Prisen i Norge for IntelliLink-systemet er kr. 2500.

 

Hele infotainment-systemet kan også oppgraderes med det imponerende Infinity Sound System som inkluderer 8 høyttalere.

 

1 Siri er tilgjengelig kun i beta for iPhone 4S, iPhone 5, iPad (3. og 4. generasjon), iPad mini og iPod touch (4. generasjon) og krever internettilkobling. Siri er ikke tilgjengelig på alle språk eller i alle områder, og ulike funksjoner kan variere etter område. Datakostnader kan påløpe.

www.opel.no


Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 15:25.


Powered by vBulletin Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © Opel Motorsport Club 2008